Παρακαλω επιλέξτε λιμάνι

Aντίστροφη μέτρηση για το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017

Μάι 19, 2017
Back

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί τον 3ο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και σε αυτόν, το χρονικό διάστημα 2-4 Ιουνίου, θα συμμετάσχουν κορυφαία αγωνιστικά πληρώματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε χωμάτινες επιφάνειες της Στερεάς Ελλάδας τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα πληρώματα θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις σκληροτράχηλες ειδικές διαδρομές. Ορμητήριο θα είναι και φέτος η Λαμία ενώ οι μάχες θα εξελιχτούν σε γνώριμες ειδικές διαδρομές που έχουν γράψει ιστορία στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χορηγός ονομασίας του εθνικού μας αγώνα είναι η SEAJETS, η μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχύπλοων παγκοσμίως, το όνομα της οποίας θα φιγουράρει δίπλα στο Ράλλυ Ακρόπολις. Και φέτος η SEAJETS θα δώσει τη δυνατότητα σε φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να κερδίσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να ταξιδέψουν με τα υπερσύγχρονα πλοία της σε 140 προορισμούς.

Πληροφορίες αγώνα:

Επίσημη ονομασία: SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις

Πρωτάθλημα: ευρωπαϊκό (ERC) & πανελλήνιο

Γύρος: 3ος (ERC) & 3-4ος (ΠΠΡ)

Κέντρο αγώνα: Λαμία

Έδαφος: χώμα

Ειδικές διαδρομές: 8

Χιλιόμετρα ειδικών: 229.74

Λίγα λόγια για την Seajets

H Seajets, με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.

Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυπλόων  σε capacity σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, η Seajets προσπαθεί συνεχώς για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Επίσης, η εταιρεία συνδράμει στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει και συνδέει και συνολικά στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.

Για το Γραφείο Τύπου της Seajets:

Σοφία Συμεών, [email protected], [email protected], τηλ, 210 6207988, κιν. 6940902291

Λιλή Δράκου, [email protected], [email protected], τηλ, 210 6207988,, κιν. 6946360365